TSJOE JOK

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg het vlees in een pan met kokend water en laat het vlees 25 min. zacht doorkoken (kook-bouillon kan weer gebruikt worden).
  • 2 Laat vlees afkoellen en snijd het dan dwars door het magere en vette gedeelte in plakken van 4 cm.
  • 3 Verhit olie in een pan en bak chilipepers en paddestoelen voor 1 minuut.
  • 4 Voeg nu de knoflook, sojabonenpasta, sojasaus, hoisinsaus, tomatenpuree, suiker en kippen bouillon toe en laat onder voortdurend roeren alles voor 30 seconden bakken.
  • 5 Voeg weer de vlees toe en laat bakken op hoog vuur tot alles goed gemengd en saus dikker wordt.
  • 6 Voeg nu de lenteuitjes, sherry en de sesamolie toe en laat alles nog een paart seconden doorkoken.

TSJOE JOK is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza met artisjok
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta artisjok
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
TSJISI ZHENG PAIGOE TSJOE JOK
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tim Soen Jok (zoetzuur Varkensvlees)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tsjoe Hwa Jiong Moen Doe Foe
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
TSJISI ZHENG PAIGOE TSJOE JOK
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept