Varkensfricandeau Met Tuinkruiden

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vrijf vlees in met zout en peper en braad het in boter aan alle kanten mooi bruin.
  • 2 Hak sjalot, knoflook en verschillende kruiden tezamen.
  • 3 Voeg deze met geraspte citroenschil aan vlees toe en laat enkele seconden meefruiten.
  • 4 Giet nu iets verwarmde wijn en schuitje water erbij.
  • 5 Leg deksel op pan en laat vlees 45 min. lang op zacht vuur stoven.
  • 6 Bedruip van tijd tot tijd met stoofvocht. VERDER:
  • 7 Neem het vlees uit de pan en leg het op een vleesplank en laat het even afkoelen alvorens het aan te snijden.
  • 8 Leg plakken vlees op voorverwarmd schaal.
  • 9 Zeef het stoofvocht en bind het heel licht met wat water aangemaakte maizena tot saus. 1
  • 0 Voeg er enkele snippertjes gehakte dragon aan toe. 1
  • 1 Geeft deze saus apart bij het vlees en garneer de schaal met partjes citroen en peterselie.

Varkensfricandeau Met Tuinkruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept