Varkenshaas ( Oosterse ) Met Pittige Pindasaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 borden voorverwarmen. In een pannetje 1 eetlepel olie verhitten en peper-reepjes en bosui in ca. 1 minuut zachtjes bakken. 80 ml water en de sate-saus toevoegen, al roerend verwarmen tot gladde saus ontstaat. In een koekepan 1 eetlepel olie verhitte en plakjes vlees erin doen deze in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken. De rest van de koude marinade en de gehakte pinda′s door de sate-saus roeren en ca. 1 minuut goed doorwarmen. Plakes varkenshaas op warme borden leggen en sate-saus erover en ernaast schenken.

Varkenshaas ( Oosterse ) Met Pittige Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept