Fricandeau Op Oosterse Wijze

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de fricandeau rondom bruin. Braad de fricandeau met het deksel schuin op de pan op een zacht vuur in ca. 35 minuten gaar. Voeg, indien de boter te bruin wordt een scheutje water aan het braadvet toe. Neem het vlees uit de pan en laat dit op een serveerschaal afgedekt met aluminiumfolie ca. 10 minuten staan. Roer voor de satesaus in een steelpan de pindakaas, melk, bouillonpoeder, suiker en de overige marinade op een zacht vuur door elkaar tot er een licht gebonden pindasaus ontstaat. (Eventueel iets verdunnen met water of melk)

Fricandeau Op Oosterse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept