Meergranenrijst Met Varkensfiletlapjes En Barbecuesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de Meergranenrijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de varkensfiletlapjes met barbecuekruiden en bak ze in de boter in ca. 6 minuten bruin en gaar. neem ze uit de pan. Maak de ui schoon en hak hem fijn. Bak het spek in de bakboter zachtjes uit. Bak de ui, de basterdsuiker en de oregano 2 minuten zachtjes mee. Roer de ketchup, 0,25 dl. water per persoon en naar smaak tabasco erdoor en breng de saus aan de kook. Leg het vlees er in en laat in 1-2 minuten goed warm worden. Bestrooi de saus vlak voor het opdienen royaal met peterselie. Maak ondertussen een salade van de ijsbergsla met de radijs en komkommer. Schenk de dressing erover en serveer bij het vlees en de rijst.

Meergranenrijst Met Varkensfiletlapjes En Barbecuesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiaspiesen met komkommersalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept