Verhit de olie in een wok en roerbak de stukjes vlees rondom bruin. Schep ze uit de pan. Fruit in de achtergebleven olie de ui, knoflook en suiker ca. 3 min.Roer de peper, katoembar, koenjit en cuurypaste erdoor en bak het geheel al roerende nog ca. 1 minuut. Roer de bouillon en de slagroom door het uimengsel en breng het geheel aan de kook. Doe de stukjes vlees erin en laat het geheel, zonder deksel, in ca. 10 min. inkoken. Snijd de ananas in stukjes en roer dit erdoor. Hak de noten grof. Verhit de olie in een koekepan en bak de noten met de kerrie, op een matig vuur, in ca. 3 min. lichtbruin. Neem de pan van het vuur en bestrooi het gerecht met de peterselie en de gebakken noten. EET SMAKELIJK!
Varkenscurry Met Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam