Vermeng de zwarte peper met de uitgelekte en grofgehakte groene peper. Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca.1 cm. dik. Bestrooi het vlees met zout en druk het in de peper. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes, Verhit in een koekepan 1/3 van de boter en bak hierin de champignons ca. 4 minuten. Schep de champignons uit de pan en voeg de rest van de boter toe. Verhit dit tot het schuim wegtrekt en lichtbruin begint te worden. Bak de stukjes varkenshaas aan iedere kant 1 minuut. Schenk cognac bij het vlees,laat de vlam in de pan schieten, en laat deze uitbranden. Haal het vlees uit de pan en hou het warm in de oven op de laagste stand of op een warm bord. Schenk de room in de pan en laat dit 3 minuten flink koken. Voeg dragon toe en breng de saus op smaak met zout en sojasaus. Schep de champignons door de saus, laat ze even warm worden en schenk de saus over het vlees.
Medaillons Met Groene Pepers is een recept van Smulweb.nl