Duiveltjesvlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het vlees aan en voeg daarna de uien en champignons toe. Even laten sudderen. Naar smaak knoflook toevoegen. De nasi-kruiden laten wellen en toevoegen. De tomatenketchup, ketjap, azijn, sambal, cayennepeper en het zout toevoegen.(voor een extra pittig gerecht iets meer sambal toevoegen) Een half uurtje laten sudderen en daarna afwerken met een eetl. pindakaas.

Duiveltjesvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept