Voor de pesto doet u basilicum, pijnboompitten en knoflook in een keukenmachine en maal ze fijn. Voeg bij draaiende motor langzaam de olijfolie toe tot alles gemengd is. Doe het mengsel in een schaal voeg de Parmezaanse kaas toe, breng op smaak met kruiden en meng goed. Leg plastic op de pesto en zet deze in de koelkast. Snijd de paprika?s doormidden, verwijder het zaad en de lijsten. Leg ze vervolgens met de snijkant naar beneden, onder een hete grill en bak ze 10 minuten of dat de huis zwart wordt en gaat bladderen, Doe ze in een plastic zak, laat staan om af te koelen, haal de huis eraf, maar houd de paprika zo ongeschonden mogelijk. Snijd de einden er af, zodat de stukken gelijkmatig en vlak zijn. Bestrijk de auberginebladeren met olijfolie en bak elke kant op een heel hete bakplaat 3-5 minuten of totdat ze gaar zijn. Besprenkel een werkblad met water en leg er een stuk plastic folie van 50 cm lang op (het water helpt het plastic op zijn plaats te houden ). Leg de helft van de paprikastukken op het plastic in een rechthoek van 30 x 13 cm. Bestrooi de helft van de kaas erop zodat de hele rechthoek bedekt is. Voeg wat kruiden toe. Leg de elft van de basilicumbladeren in een enkele laag over de kaas. Rol met het plastic folie de paprika in de lengte op en druk de einden dicht. Verpak ze stevig in folie en draai de uiteinden goed dicht. Vorm van de overige ingredi?nten nog een rol en zet ze minstens 2 uur in de koelkast, Verhit de oven op 180 graden. Stempel 48 rondjes uit het olijvenbrood met een vormpje dat net zo breed is als de rollade (ideale doorsnee 4 cm). Bestrijk de rondjes licht met olijfolie en bak 5-10 minuten totdat ze knapperig en lichtbruin zijn. Leg een half tl pesto op elke crouton. Verwijder het plastic van de rollade, snijd met een heel scherp mes plakken van 5 cm af en leg op elke crouton een plak.
Amuse Van Gegrilde Rollade Van Groenten En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl