Kalfsgoulash Met Champignons

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het kalfsvlees in repen en bestrooi deze met de paprikapoeder. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsrepen al omscheppend ca. 5 min. Haal het vlees uit de pan en bak in het achtergebleven vet de ui glazig met de paprika en de champignons.
  • 3 Voeg de slagroom en 150 ml heet water toe aan het uimengsel en verkruimel het bouillonblokje erboven. Breng de saus aan de kook en laat deze iets inkoken.
  • 4 Schep het vlees door de saus, verwarm de goulash goed door en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Kalfsgoulash Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept