Snijd het vlees in stukken en wentel ze door de bloem. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees op een matig hoog vuur in ca. 5 min. al omscheppend rondom bruin. Bak de spekreepjes ca. 2 min. zachtjes mee. Pel en snipper de ui en de tenen knoflook. Maak de paprika′s schoon en snijd ze in stukken. Schep de ui, knoflook en paprika door het vlees en bak alles nog ca. 2 min zachtjes mee. Schenk de gezeefde tomaten, de wijn en de bouillon langs de rand van de pan bij het vlees. Voeg de tijm toe. Breng het geheel aan de kook en laat de goulash afgedekt ca. 2 uur heel zachtjes (op de vlamverdeler) sudderen. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de sperciebonen in drieen. Kook de aardappelblokje en de sperciebonen tot ze bijna gaar zijn. Afgieten en door de goulash mengen. Smoor het gerecht in nog ca. 45 min gaar.