Hak de cashewnoten zeer fijn of werp ze in een blender en pulseer enkele keren kort tot de noten op broodkruim lijken. Voeg de creme fraiche toe aan het notengruis en pulseer dit tot een dikke saus. Lepel de saus in een grote braadpan, voeg alle overige ingredieten toe, behalve de exstra room, het korianderblad en de boter. Verhit de saus langzaam en laat 25 min. bubbelen. Voeg indien nodig een scheutje heet water toe en blijf voortdurend roeren om aanbranden te voorkomen. Haal de kipstukjes uit de marinade, laat ze goed uitlekken en rijg ze aan met olie ingesmeerde metalen pennen. Laat de uiteinden van de pennen op een bakblik balanceren en schuif het blik in de oven. Rooster het vlees in ca. 15 min. gaar, maar draai de pennen halverwege een slag. Haal de kip van de pennen, voeg toe aan de saus, roer er de extra room en boter door en bestrooi met de koriander.