Zorg dat de Wok heel erg heet is en doe daar zonder olie de spekjes in en bak deze in 5 min gaar(niet te hard)Ze moeten smaakvol blijven. Schep daarna de spekjes uit de pan en doe er een scheutje olijfolie in en laat goed heet worden. Doe daarna het rundergehakt in de pan en kruimel dit helemaal klein. Als het gehakt Rul gebakken is doe je de spekjes weer terug in de pan en dan doe je de geperste knoflook en sambal(naar smaak) erbij en laat dit even goed meebakken. Doe nu de worcestershire, OYster, ketjap manis, en de vissaus erbij en laat dit even meebakken. Daarna gelijk de uien en de prei erbij en mee laten bakken.(eventueel even met de deksel op de pan voor degene die de groeten gaar willen hebben) Dan de gewelde groeten erbij en 1 min laten meebakken. Giet nu het geklutste ei eroverheen en roer alles goed door elkaar. strooi nu het andere zakje( uit het doosje van Conimex) met kruiden over het geheel en doe daar meteen de droge rijst op en roer het geheel heeeeel erg goed door elkaar.