Kook in een ruime pan de tortellini volgens de beschrijving op het pak (ca. 15 min.) Laat ondertussen in een andere pan de bevroren spinazie onder een zacht vuurtje ontdooien. Af en toe wel even omroeren. Een teen knoflook boven de spinazie uitpersen en erdoorheen roeren. Na 5 min. beginnen aan de kip/tomaten saus. Bak de kipfilet snel in wat olie rondom bruin en bak als laatste de ui even mee. Voeg de gepelde tomaten in tomatensap toe stamp de gepelde tomaten lekker fijn met je lepel voeg daarna aardig wat oregano en wat peper en zout naar smaak toe. Laat het geheel even 5 min. op een laag vuurtje pruttelen. Voeg dan de creme fraiche naar smaak toe. Pers hier ook een knoflookteen boven uit en roer dit erdoorheen. Giet de tortellini af in een vergiet en spoel het een beetje af met wat lauw water. Meng de tortellini door de goed verwarmde spinazie.
Tortellini Met Italiaanse Spinazie-tomatensaus is een recept van Smulweb.nl