Argentijnse Biefstuk

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kastanjepuree voorbereiden. Peultjes kort koken, zodat ze knapperig blijven. Biefstuk aan beide kanten dichtschroeien en daarna in voorverwarmde oven van 175 graden. Koksroom zachtjes verwarmen met gorgonzola en wat peper en zout. In overgebleven biefstukjus de champignons aanzetten met wat peper en zout naar smaak. Bord opmaken in het midden de biefstuk met daarover heen wat van de gorgonzola roomsaus,hierop een paar champignons. Aan een zijde wat kastanje puree en aan de andere de peultjes met hierover wat limoenroomdressing. Schenk hierbij een volle zachte Zuidafrikaanse wijn bv "Avondrust".

Argentijnse Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Argentijnse stoofschotel
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept