Sachertorte

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De taart in een voorverwarmde oven (175 ?C tot 200 ?C) bakken in ongeveer 45 minuten. Na het afkoelen de taart horizontaal in twee delen snijden. De 2 delen insmeren met abrikozenjam en weer op elkaar leggen. Ook bovenop met dun met jam bestrijken. 200 gram bitter chocolade smelten (au-bain marie) en dit mengsel over de taart gieten, niet te warm, tot ze gaat stollen.

Sachertorte is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sachertorte
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oostenrijkse Sachertorte
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Weense Sachertorte
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sachertorte van Bertha
0 min
Bekijk recept

Sachertorte
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oostenrijkse Sachertorte
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Weense Sachertorte
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sachertorte van Bertha
0 min
Bekijk recept