Gepocheerde Eieren Uit Polen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak het soepvlees fijn. Schil het teentje knoflook en was wat peterselie. Hak beide fijn. Verhit 30 gram boter in een pan en sauteer hierin het vlees bruin. Geef er de tomatenpuree bij en strooi er de bloem over. Meng het goed op zacht vuur en geef er 1 dl warm water bij. Geef er zout en peper over, voeg er de knoflook en de peterselie bij en laat het zachtjes 10 minuten sudderen. Smelt 30 gram boter in een pannetje en laat hierin op klein vuur 5 eetlepels broodkruim bakken. Bereid de eieren als in Gepocheerde Eieren met de wijnazijn. Leg het vlees op een voorverwarmde schaal, leg er de eieren op en bestrooi deze met het gebakken broodkruim. Serveer meteen.

Gepocheerde Eieren Uit Polen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude soep van bieten en komkommer met ham (Polen)
35 min
Bekijk recept
Gepocheerde eieren uit Polen
Bekijk recept
Zigeunerbraadstuk Uit Polen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
MAANZAADTAART UIT POLEN
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept