Hete Zalm

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien in een eetlepel olijfolie, Voeg hier het paprikapoeder aan toe. De tomaatblokjes, suiker, verse peper en een snufje zout erbij en dit even mee laten bakken. Doe de tacosaus, de wijn, de bouillon, de dille, blikje tomatenpuree en de laurierblaadjes erbij. Laat dit even pruttelen. Doe nu de zalmblokjes erbij en laat dit alles op een zacht vuur gaar worden. Eventueel kun je de saus binden met allesbinder. De laurierblaadjes moeten er voor het opdienen wel uit gehaald worden.

Hete Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept