Lunch/ Brunch Gerecht (Petits Souffles Suisse)

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 20 g boter in een steelpan, voeg het geweekte brood toe en laat al spatelend het vocht verdampen totdat het brood een bal gaat vormen. Klop met de mixer de rest van de boter, eidooiers, kaas, peper, zout en bieslook tot een schuimige massa en meng dit door het "brooddeeg" Sla de eiwitten stijf met wat zout en spatel er ook doorheen Verdeel over 4 beboterde souffle bakjes en bak in 20 minuten gaar in de oven

Lunch/ Brunch Gerecht (Petits Souffles Suisse) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Verrassende sandwiches
Lunchgerecht
Bekijk recept
Fazant gevuld met appel en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zombiesandwiches
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Kalkoen gevuld met gedroogde vruchten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept