Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de rest van de kervel over vier bordjes. Wentel de mosselen eerst door wat losgeklopte eieren en daarna door het paneermeel. Bak ze in de olie senle rondom bruin. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier. Besprenkel ze met citroensap. Schep de mosselen op de bordjes. Schep het sausje in het midden en garneer met partjes citroen.

Gebakken Mosselen Met Kervelsaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes In Kervelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept