Zeeuwse Mosselen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de groenten op de bodem van de pan, strooi er de helft van de mosselkruiden op en voeg peper en zout toe. Doe de helft van de mosselen in de pan met het aanhangende vocht, Kook de mosselen afgedekt op een hoog vuur onder af en toe omscheppen gaar in ongeveer 10 minuten. Kook de andere helft van de mosselen op dezelfde manier. Snij de ijsbergsla in reepjes. Roer een sausje van de mayonaise, 2 eetlepels kookvocht, mosterd en azijn. Bak de frieten, en serveer de frieten met de mosselen, kruidenboter en de ijsbergsla

Zeeuwse Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde mosselen
10 min Snack
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept