Andalusische Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de lever in dobbelsteentjes snijden, met peper en zout bestrooien en licht bruin bakken in de margarine.
  • 2 Gesneden ui en knoflook toevoegen en licht meebakken en op het laatst de in plakjes gesneden champignons kort meebakken.
  • 3 Ondertussen in een andere pan de dobbelsteentjes rookspek licht uitbakken.
  • 4 Aan de spekjes de tomatenpuree toevoegen en lichtbruin laten kleuren.
  • 5 Melk, suiker, mosterd en gemberpoeder toevoegen en even zacht laten doorkoken.
  • 6 Levermassa toevoegen en nog 10 minuutjes laten stoven.
  • 7 Met allesbinder binden tot een behoorlijk dikke massa.
  • 8 Wijn of sherry toevoegen en doorroeren tot een mooie gladde suas.

Andalusische Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige groene olijven op Andalusische wijze
5 min Snack
Bekijk recept
Andalusische Salade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept