Familiedinerrecept Konijn Met Mosterdsaus | Smulweb.nl Recept Konijn Met Mosterdsaus zoutje heeft dit recept op 3 december 1999 toegevoegd. Dit recept is
8.272 keer bekeken, 19 x bewaard Print recept Boodschappenlijst Het konijn in handzame stukken snijden. droog wrijven met keukenpapier. in wrijven met zout en peper. 150 gram boter smelten in de braatpan. hierin het konijn aan alle kanten bruin braden,doch niet helemaal gaar. konijn uit de pan nemen en op een bord leggen. voeg bij de braadboter een fijn gesnipperde ui,een uitgeperst teentje knoflook,2 volle eetlepelsmosterd en 3 eetlepels bloem. roer alles krachtig door elkaar en laat het geheel lichtbruin van kleur woeden. schenk nu 5dl bouillon in de braadpan,roer van het geheel een gladde saus. naar smaak zout en vers gemalen peper toe voegen. indien nodig nog wat mosterd,een scheut koffieroom. leg het konijnin de saus terug en laat het met deksel op de pan 1uur stoven. er tussendoor het konijn keren. hierbij gekookte aardappelen,spruitjes,gekookte witlof met ham en kaas. eet smakelijk zoutje.Voorbereiding stijd: Langer dan 2 uur Gang: Hoofdgerecht Keuken: Nederlandse keuken Smaak: Hartig Techniek: N.v.t. Soort gerecht: Hoofdgerecht Uit eigen keuken: Nee (i)
Konijn Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl