Kalfsoester Met Roergebakken Spinazie En Kappertjesjus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok of grote pan halft van boter verhitten en paprikablokjes 2 minuten zacht bakken. spinazie toevoegen en al omscheppend laten slinken en gaar laten worden. Tomaatreepjes erdoor scheppen. intussen in koekepan ret van boter verhitten en kalfsoesters in ca. 3 a 4 minuten per kant rose bakken. Oesters uit pan nemen en in folie warmhouden. Bakvet afblussen met 1 dl water. kappertjes erdoor roeren, jus even goed door laten warmen.

Kalfsoester Met Roergebakken Spinazie En Kappertjesjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met kappertjesjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kappertjesjus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witvisfilet met kappertjesjus en gegratineerde venkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept