Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalfsbiefstukjes omwikkelen met een (bijgesneden) plakjes ontbijtspek en dit vastbinden met een stukje keukengaren. In een ruime koekenpan met dikke bodem de bakboter verhitten en hierin de biefstukjes om en om 1 minuut bakken en op laag vuur en onder bewegen aan beide kanten nog 3 minuten bakken.

Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsbiefstuk Met Spinazie En Paprika
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Kalfsbiefstuk
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept