Marokkaanse Vleessoep

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de uisnippers ca. 3 minuten. Voeg het vlees toe en laat het op een hoog vuur snel dichtschroeien. Pers de citroen ui en voeg het citroensap en 1 1/2 liter water toe. Verkruimel de bouillontabletten erboven en laat de soep op een laag vuur ca. 1 uur trekken. Was de courgette en snijd hem in blokjes. Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg ze samen met de courgette en de rijst toe aan de soep. Laat nog ca. 30 minuten zachtjes koken. Was de peterselie en hak hem fijn. Bestrooi de soep met de peterselie.

Marokkaanse Vleessoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige vleessoep
0 min
Bekijk recept
Vietnamese Vleessoep
30-60 min -
Bekijk recept
Vlaamse Vleessoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Marrokaanse Vleessoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept