Zuiders Stoofpotje Met Lamsvlees

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*** Snijd het lamsstoofvlees in blokjes. * Besuif met de bloem, zwarte peper en zout. * Braad ze goudbruin in hete olijfolie. * Doe de aangebraden vleesblokjes in een diepe ovenschotel, met 2 fijngesnipperde uien, 2 geperste knoflookteentjes, 4 in boogjes gesneden bleekselder, 2 wortelen in staafjes. * Breng 2dl kippenbouillon aan de kook in de braadpan van het vlees. * Schraap de aanbaksels goed los en giet de bouillon over het vlees. * Voeg er nog 1 groot blik gepelde tomaten, 2 eetlepels tomatenpuree en 1 glas droge witte wijn aan toe. * Leg er een takje oregano, wat tijm en rozemarijn bij. * Dek ze af en plaats de schotel nog ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven op 180 graden.

Zuiders Stoofpotje Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sint-jakobsvruchten op zijn zuiders met knapperige croutons
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuiders tomatenslaatje
0 min
Bekijk recept
Zeewolf met zuiders groentepannetje
0 min
Bekijk recept
Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje
0 min
Bekijk recept