Olijventaart Met Tonijn

8
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de sneetjes brood en bestrijk ze met de boter. Beleg de vorm met het brood, ook de opstaande randen. Druk het geheel stevig aan. Snijd de ansjovis in stukken en haal de tonijn los met een vork. Roer alle ingredienten voor de vulling door elkaar. Doe het tonijnmengsel in de vorm en laat de taart in de koelkast minstens een uur opstijven. Garneer met wat zwarte olijven.

Olijventaart Met Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Provencaalse Olijventaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept