Kaassoufflé

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter smelten in een pannetje op laag vuur.doe er de knoflook bij.Nu in 1 keer de bloem erbij en roeren tot een bal,de helft van de melk erbij tot het helemaal is opgenomen.de rest van de melk erbij doen en roeren tot een gladde massa.De oven voorverwarmen op 180 graden. Nu de eieren splitsen en de dooiers uitroeren met de peper,zout en kaas erbij doen.Hier een lepel hete saus bijvoegen.Nu dit mengsel toevoegen aan de saus.Nu de Eiwitten stijfkloppen en de sausmassa er voorzichtig doorheen roeren.De ovenschaal invetten met boter en de kaasmassa er indoen.[schaal moet half gevuld zijn anders loopt het over]Dit in de oven doen en ongeveer 45min op 18o graden baken.Als het mooi bruin is dan af laten koelen of zo je wilt opdienen .

Kaassoufflé is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

PM Ovenschotel Met Kaassoufflé
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Kaassoufflé
0-10 min -
Bekijk recept
Deense Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept