Asperges Met Mosterd

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was kervel en bieslook en hak ze fijn. Schil de asperges zeer zorgvuldig en snijd het achterste stukje eraf. Kook de asperges gaar. Smelt ondertussen de boter in een pan, voeg de bloem toe en maak een witte roux. Verdun deze met 2 dl kookvocht van de asperges. Laat 6 min. onder roeren zachtjes koken. Meng de mosterd met de slagroom en voeg het mengsel, onder kloppen met de garde, bij de saus. Laat heel zachtjes 3 min. koken. Hak de gepelde eieren in stukjes en voeg 2/3 deel hiervan bij de saus. Laat de asperges uitlekken en leg ze op een warme schaal. Giet er wat saus over, het overige gehakte ei en bieslook en kervel. Geef de rest van de saus er apart bij

Asperges Met Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept