Chocolade-cappuccinomousse

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak 6 amarettikoekjes grof. Houd de rest achter voor garnering. Rasp 1/5 deel van 1 reep chocolade fijn en breek de rest in kleine stukjes. Doe de chocolade met de melk in een hittebestendige kom. Zet de kom op een pan met heet water (au bain marie) en verwarm het mengsel al roerend op laag vuur tot de chocolade gesmolten is. Neem de kom van de pan en laat het tot dik vloeibaar afkoelen. Klop intussen de slagroom met de cappuccino en de suiker stijf. Spatel de cappuccino-room door de chocolade. Schep de fijngehakte amaretti erdoor. Verdeel de mousse over 4 kopjes en laat het in de koelkast minstens 1 uur opstijven. Garneer met de hele amaretii en de geraspte chocolade.

Chocolade-cappuccinomousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cappuccinomousse
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Cappuccinomousse Met Chocolade
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cappuccinomousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cappuccinomousse Met Chocolade
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept