Chocolade Kerst Hulst Blaadjes

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

U moet eerst de reep chocolade warm maken in een pannetje en dat pannetje zet u in een pan met water ( om te voorkomen dat het aanbrand) In de tussentijd de hulstblaadjes schoon maken. Als de chocolade gesmolten is de hulst blaadjes met de chocolade insmeren. Zet deze in de koelkast om af te koelen. Als de chocolade hard geworden is, haalt u de hulstblaadjes eruit. Haal het chocolade laagje van het blaadje af. Voor de versiering spuit u de slag room erop.

Chocolade Kerst Hulst Blaadjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept