Oudjaarrecept Rundvlees In Rode Wijn

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de ui, worteltjes, laurierblad, jeneverbessen en paprikapoeder toe. Schenk de bouillon en rode wijn erover. Laat het vlees afgedekt op laag vuur 2 uur sudderen. Maak intussen de champignons schoon en halveer ze. Voeg de champignons 10 minuten voor het vlees klaar is toe en laat ze meesudderen. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en eventueel nog wat paprikapoeder.

Oudjaarrecept Rundvlees In Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Frans Stoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Spaanse Tortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tortillataartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Olijven-mozzarella-spiesjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept