Hete Vissate

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vis in blokjes van 3x3 cm. Hak alle kruiden fijn. Meng kruiden en yoghurt tot een marinade. Rijg de stukjes vis aan satestokjes, leg de stokjes in de marinade en laat goed afgedekt in de koelkast intrekken. Enkele minuten op een hete BBQ grillen.

Hete Vissate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige Vissate Met Thaise Kokossalade
10-20 min -
Bekijk recept
Gegrilde Vissate
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept