Rosbief A La Wild.

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep het vlees droog en bestrooi met bloem.Braad het vlees in het spekvet rondom aan.Voeg van tijd tot tijd een lepel marinade toe.Braden naar advies slager.Voeg op ′t laatst de rest van de marinade toe.Maak een roux van de boter en bloem. Haal vlees uit de pan en laat rusten.Zeef stoofvocht en voeg steeds een lepel roux toe tot een lichtgebonden saus ontstaat.Voeg zout nar smaak toe en de jam.

Rosbief A La Wild. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept