Zoek
Krentebrood
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250g Bloem
20g verse gist of 11g droge korrelgist
1 dl (100cc) Melk
50g Basterdsuiker
50g Boter
2 Eieren
schil van 1 citroen
100g Rozijnen
100g Krenten
100g S
Bereiding
Doe de Bloem, Gist, Melk, Suiker, Boter, Eieren en de geraspte citroenschil in de broodbakmachine, en stel de machine in op zoet brood, na de eerste piep de Rozijnen, Krenten en de Sukade toevoegen.
Krentebrood is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Krentebrood Met Kaneel
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodrecept
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Krentebrood Met Kaneel
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodrecept
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept