Couscous Met Varkensreepjes En Courgette

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de courgette in de lengte en snijd beide courgettehelften in dunne plakjes. Kruid de varkensreepjes met paprikapoeder, gemberpoeder, zout en peper.
  • 2 Verhit de olie in een wok en bak hierin de varkensreepjes in ca. 5 minuten rondom bruin.
  • 3 Fruit de ui ca. 2 minuten op middelhoog vuur met de varkensreepjes mee. Voeg de courgette aan de varkensreepjes toe en roerbak deze ca. 3-5 minuten op middelhoog vuur mee. Laat intussen de couscous in een kom met 500 ml kokend water 5 minuten wellen. Breng de varkensreepjes met courgette op smaak met zout en peper.
  • 4 Roer de couscous door elkaar. Verdeel de couscous en varkensreepjes met courgette over de borden. Garneer de couscous met zwarte olijven. Variatietip: Vervang de cashewnoten door 3 eetlepels zwarte olijven zonder pit. Tip: Lekker met een groene salade. Tip: Lekker met een yoghurtknoflooksaus: Roer hiervoor in een kom 4 eetlepels yoghurt, 2 eetlepels knoflooksaus en een in ringen gesneden lente-uitje door elkaar.

Couscous Met Varkensreepjes En Courgette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept