Ingelegde Druiven- Of Wijnbladeren

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng

2.1/2 l water aan de kook met 125 g zout. Blancheer de bundeltjes met een paar tegelijk ongeveer 3 minuten. Keer ze om tijdens het koken, zodat ze gelijkmatig blancheren. Neem de bundeltjes uit de pan en laat ze uitlekken.Maak pekelwater in een verhouding van 600 ml water op 125 g pekelzout. Doe de geblancheerde bundeltjes in gesteriliseerde potten en giet het pekelwater eroverheen. Verwijder luchtbelletjes en sluit de potten goed af.Spoel de bundeltjes voor gebruik goed af onder koud stromend water.

Ingelegde Druiven- Of Wijnbladeren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warak enab (gevulde wijnbladeren)
1 uur-
Bekijk recept
Gevulde wijnbladeren
1u20 min Snack
Bekijk recept
Wijnbladerpakketjes met hartige en zoete vulling
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Iran: Gevulde Wijnbladeren
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mounirs Arabische Basics
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Nigiri sushi
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met zalm, rode ui en koriander
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept