- *Op het moment zelf* - Giet op elk dessertbord een spiegel aardbeiencoulis. Schep 2 eetl. van het aardbei- kaasmengsel in het midden van elk bord, leg hierop een groot koekje met daarbovenop 1 eetl. van het kaasmengsel en eindig met een kleiner koekje. - Schep 4 bollen vanilleroomijs en rol ze door de grofgehakte pistachenoten. Schik op elk torentje 1 bol en werk af met een volledige aardbei. - Strooi nog enkele bosbesjes en rode besjes in de coulis en dien op. Tips: - U kan de aardbeien vervangen door diepvriesbosvruchten en de coulis door frambozencoulis (diepvries, Ringis). - U kan het vanilleroomijs vervangen door yoghurtijs met fruit. - Voeg, indien u dat wenst, wat aardbeienalcohol toe aan de coulis. Begeleidende drank: - Clairette de Die Prestige Zeer aromatisch dankzij de muscat-druif. Zoete en fijne schuimwijn. In tegenstelling tot andere schuimwijnen ′brut′ en ′cremant′ is Clairette de Die ideaal om de maaltijd te beeindigen bij allerlei soorten dessert. Ook geschikt als borreltje tussen twee gangen van een feestmaaltijd.
IJstorentje Met Aardbeien is een recept van Smulweb.nl