Rode Bietjes Met Appelschijven

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rode bieten in water gaar en verwijder de schil. Neem een grote koekenpan en smelt de boter. Snijd de gekookte bietjes in plakken van 1cm dik. Verdeel de uiringen en appelschijven mooi in de pan en bak ze aan beide kanten lichtbruin. Schep ze even op een bord, laat een klein klontje boter in de koekenpan smelten en leg er de rode bietenplakken in. Laat ze aan beide kanten even bakken met het karwijzaad en/of het venkelzaad en voeg er dan de appel en ui aan toe. Laat nog 5 minuten op een laag pitje stan, maal er zwarte peper en een snufje zout over en serveel eventueel met zure room.

Rode Bietjes Met Appelschijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli van mango en appel
2uur- Nagerecht
Bekijk recept
Appel met Griekse yoghurt en granaatappelpitten
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept