Raapstelen Met Geitenkaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels. Zoek de raapstelen uit, was ze en laat ze heel goed uitlekken. Snij de raapstelen iets fijner. Snij de korstjes van Parmezaanse kaas en rasp de kaas. Ontkorst de geitenkaas en snij deze in kleine blokjes. Scheur de basilicum in stukjes. Kook de aardappels gaar, giet ze af en stoom ze even droog. Stamp de aardappels fijn en schep de olie, creme fraiche en geraspte kaas erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Zet de puree op een heel laag vuur en schep de raapstelen, geitenkaas, basilicum en walnoten erdoor. Warm nog heel even door en serveer direkt.

Raapstelen Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brandade van gerookte makreel
30 min-
Bekijk recept
Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept