Mix in een kom de 4 eieren en drie el zeer heet water in 30 seconden schuimig. Roer in een minuut de suiker en 1 zakje vanillesuiker erdoorheen en mix daarna nog twee minuten op de hoogste stand. Het is nu een dik en schuimig mengsel. Mix de maizena, de bloem, de cacao en het bakpoeder door elkaar en zeef de helft boven het eimengsel. Klop dit snel door elkaar op de laagste stand en herhaal dit met de rest van het meelmengsel. Giet het beslag in de springvorm en bak in het midden van de oven gedurende 30-35 minuten. Neem de taart direct uit de vorm en laat geheel afkoelen. Snijdt met een scherp mes de taart eenmaal horizontaal doormidden. Klop de slagroom met twee zakjes vanillesuiker en twee el rumessence stijf. Smeer de onderste helft van de taart royaal in met slagroom en bedek met de bovenste helft. Druk goed aan. Smeer de gehele taart in met de overige slagroommengsel, ook de zijkanten, en strijk dit glad. Zet de taart een uur in de koelkast.