Hongaarse Goulash

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan boter smelten en vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Knoflook boven vlees uitpersen, ui en paprika erdoor scheppen en ca. 10 minuten meebakken. Bouillontabletten boven pan verkruimelen en met kruiden erdoor scheppen. Inhoud van blik tomatenblokjes en 2 dl. heet water toevoegen. Vuur laagdraaien en goulash afgedekt 2-3 uur laten sudderen, tot het vlees gaar en zacht is. Gerecht af en toe omscheppen en indien nodig tussentijds scheut water toevoegen. Goulash op smaak brengen met zout, peper en suiker. Bloem boven pan zeven. Goulash nog tien minuten al roerend laten indikken.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept