Kelepon

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bloem mengen met zout, kokosmelk en de kleurstof. Goed kneden. Neem telkens een volle theelepel van het deeg en vorm er balletjes van.(circa

2.5 cm doorsnee) Maak met je vinger een kuiltje in het midden van de balletjes. Vul de kuiltjes met 1/4 theel suiker, en druk de balletjes dicht. De balletjes tussen de handpalmen mooi rond draaien. Twee liter water aan de kook brengen en 10 balletjes tegelijk circa 2 minuten laten koken, to ze boven komen drijven. Met schuimspaan uit het water halen en uit laten lekken op keukenpapier De warme balletjes door de geraspte kokos wentelen.Lauw of op kamertemperatuur serveren

Kelepon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kelepon
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kelepon
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kelepon
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kelepon
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kelepon
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kelepon
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kelepon
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kelepon
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept