Zoek
Indonesische Gekruide Vis In Folie = Pepessan
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
- 500 gram vis (makreel
heek
kabbelj.)
Je kunt ook kleine
hele makrelen gebruiken
- 3 eetl. sambal oelek
- 1 ui
- 5 tenen knoflook
- 6 kemirienoten
- 4 blaadjes djeroek purut
- 1/2 kopje dikke kokosmelk
- 1/2 theel. trassi
- 1/2 kopje olie
- zout
- suiker
- aluminiumfolie of bananenbla
Bereiding
1
Wrijf de ui, knoflook, sambal, trassi en kemirienoten fijn in een vijzel.
2
Zout en suiker naar smaak toevoegen
3
Kruidenmengels in de olie fruiten
4
Djeroek purut en kokosmelk toevoegen
5
Mengels enigszins laten afkoelen
6
Vis marineren in het kruidenmengels tot de olie eruit komt
7
Vis met het kruidenmengels in folie verpakken
8
Vis in de oven op 180- 200 C (30- 45 min)
Indonesische Gekruide Vis In Folie = Pepessan is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Groene kruidenmie met spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept