Tagliatelle Con Ragu A La Bolognese

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien, wortel en selderij schoonmaken en fijnhakken. De boter smelten, de groenten in de pan leggen en een tiental minuten garen. Het vlees fijnhakken en toevoegen. Een scheut rode wijn toevoegen en opkoken tot het mengsel goed droog is. Een handjevol bloem toevoegen. De tomaten fijnmalen (verse tomaten in passe-vite) en bij de saus voegen. Op smaak brengen met laurierblad, rozemarijn en salie. Op laag vuur verder laten sudderen (zeker 1u). Helemaal op het einde een klont boter in de saus brengen en oproeren.

Tagliatelle Con Ragu A La Bolognese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept