Sambal Kentang

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kippenlevers en -maagjes in water en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine schijfjes. Verhit de olie en bak hierin de schijfjes aardappel krokant. Fruit de gesnipperde ui en het fijngehakte knoflook in 3 eetlepels olie. Voeg tomaat, peper, trassi, suiker en laos toe en bak ze mee. Doe de gesneden levertjes en maagjes met het zout en de ve-tsin in de pan en bak alles goed door. De de gebakken aardappelen erbij en schep alles om tot het vocht verdamt is.

Sambal Kentang is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal Goreng Kentang Kering.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kentang Goreng
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Perdegel Kentang
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sup Kentang (aardappelsoep)
30-60 min -
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept