Zwitserse Kaasfondue

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het teentje knoflook doormidden en smeer hiermee de caquelon in. Doe de wijn erin en laat op een zacht vuur verwarmen tot belletjes beginnen op te stijgen. In een keer alle geraspte kaas erbij doen en roeren tot alle kaas gesmolten is. In kopje maizena, room en Kirsch tot een papje roeren. Mengsel aan de kaasfondue toevoegen en blijven roeren tot het mooi gebonden is. Maak op smaak met peper en nootmuskaat.

Zwitserse Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept