Ramequin Met Ham

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-besprenkel elk sneetje met 1 eetlepel wijn en beleg het met een plak kaas en erop de plak ham (overhangende ham en kaas kan je gebruiken voor je laatste snee) -leg de belegde sneetjes naast elkaar en bestrooien met paprikapoeder -beboter een platte vuurvaste schotel -schik de sneetjes brood -dakpansgewijs-zodat er een deel schuin naar boven staat -klop de eierdooiers in een kom los en goed kloppende de melk-room-flink wat zout-een mespunt geraspte nootmuskaat erbij doen; knip het gewassen bieslook boven de kom en roer alles goed door elkaar -sla in een andere kom de eiwitten zeer stijf -leg deze op de dooiermassa en doorheen scheppen -alles over het brood uitgieten -plaats de schotel op de onderste richel van de voorverwarmde oven Baktijd = 30 min op 200?C

Ramequin Met Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Ramequin
20-30 min -
Bekijk recept
*Ramequin*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ramequin Met Roquefort
20-30 min -
Bekijk recept
*Ramequin*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept