De rozijnen gedurende 1 uur in water weken. Beboter een bakblik van 31cm x 21cm. Bekleed de vorm met bakpapier en beboter het bakpapier. De Cream of Coconut op een laag vuurtje opwarmen. Snijd de broodjes in kleine stukjes. Doe alles in een mengkom en giet de melk, water en de gesmolten Cream of Coconut erover. Meng alles goed met een pollepel. Als alles goed dooreen is gemixt, de rozijnen, geraspte kokos en gekonfijte ananas toevoegen en goed mengen. Klop de eieren goed los met de kokos aroma en meng ze door het broodmengsel. Schep dit mengsel in de bakvorm en de bovenkant glad strijken. Laat het broodmengsel voor een paar minuten staan zodat het brood goed zacht wordt. De vorm zo in de oven plaatsen, zodat de bovenkant van de taart in het midden van de oven staat. Bak de taart in de voorverwarmde oven. Controleer met een sateprikker of de taart gaar is. Als er niets aan de prikker blijft hangen is de taart gaar. De taart uit de oven nemen en 10 minuten in de vorm laten afkoelen. Daarna op een taartrooster keren, het bakpapier voorzichtig eraf nemen en af laten koelen. Oven: 180?C / 350?F Tijd: ? 1.20 uur 12 personen